Onze merken

Rohloff.nl vertegenwoordigt een paar prachtige merken van fietsonderdelen. Stuk voor stuk staan deze merken bekend om hun betrouwbaarheid en innovatie. Wij verzorgen de distributie naar dealers. Heb je vragen over onze producten of wil je dealer worden, neem dan contact met ons op!

Rohloff zorgt voor kwalitatief hoogstaande fietsversnellingen. Deze naafversnelling heeft zich al veelvuldig bewezen in duurzaamheid en uitstekende prestaties, gekoppeld aan lage onderhoudskosten.

Bevrijd jezelf van vette, roestige kettingen en doe mee aan de Gates Carbon Drive-revolutie. Schoon. Soepel. Sterk. Dat zijn de voordelen van het Gates Carbon Drive™-systeem. Deze met koolstof versterkte riemen gaan langer mee dan kettingen, hebben nooit smeervet nodig en zijn vrijwel onderhoudsvrij. Zeg vaarwel tegen fietskettingen die veel onderhoud vragen. Zeg hallo tegen eenvoud en plezier. 

Gates Carbon Drive wordt gemaakt door Gates Corporation, een wereldleider op het gebied van riemaandrijvingstechnologieën, en is de beste fietsaandrijving op de markt voor iedereen die veel kilometers maakt. Of je nu met de fiets naar het werk gaat of een stoere mountainbiker, een e-biker of een recreatiefietser bent, Gates Carbon Drive heeft een oplossing. Maak een keuze uit de CDX™ High-Performance- of onze CDN™ Urban-producten. In beide categorieën vind je gespecialiseerde tandwielen, riemen en cranksets. Smeervetvrij, roestvrij en probleemloos. Echt revolutionair dus.

RAD15 is een velgenfabrikant uit Wijchen en maakt kwalitatief hoogwaardige aluminium velgen van verschillende breedtes. De extreem sterke velg is speciaal ontwikkeld voor vakantiefietsen, cargobikes, bakfietsen, speed-pedelecs en e-bikes.

De moderne, sierlijke velg is tubeless bruikbaar en leverbaar in veel verschillende diameters en een grote hoeveelheid spaakpatronen met de spaakgaten onder de juiste hoek geboord. Op verzoek kunnen ook weinig voorkomende spaakpatronen speciaal geboord worden.

Bezig met laden...
Copyright © 2022, Elan - Rohloff.nl is een groothandel en levert niet aan consumenten