Over ons

Rohloff.nl

Rohloff.nl is de distributeur van Rohloff-onderdelen in Nederland en vertegenwoordigt daarnaast nog een aantal mooie merken voor fietsonderdelen. Bekijk Onze merken voor meer informatie.

Je kunt als bedrijf bij ons terecht voor het bestellen van producten, service en garantie. Wij werken alleen B2B, maar wel met persoonlijk contact als uitgangspunt. Heb je vragen, stel ze ons gerust.

"Rohloff.nl - distributeur van de mooiste fietsonderdelen"

Onderdeel van Elan.cc

Rohloff.nl is een dochteronderneming van Elan, de fietswinkel van Hans van Vugt. Binnen de wereld van de ligfietsen, trekkingfietsen en aangepaste fietsen heeft Hans in de loop der jaren een grote naam opgebouwd. Als Hans een fiets of onderdeel niet heeft of kan leveren, dan kan hij het maken. Onder Elan zitten drie specialistische dochterondernemingen: RaptoBike, rohloff.nl en Challenge Bikes.


Distributeur van onder andere:

Even voorstellen

Hans van Vugt is de drijvende kracht achter Rohloff.nl en een specialist in het vinden van oplossingen. Met zijn jarenlange ervaring met Rohloff-versnellingsnaven en in het opbouwen en repareren van (lig-)fietsen is hij in staat altijd alles te maken.


Hairo Lampe is het eerste aanspreekpunt bij vragen over garantie en reparatie. Hij weet alles van Rohloff-naven en anders zorgt hij dat hij het weet.

Bezig met laden...
Copyright © 2022, Elan - Rohloff.nl is een groothandel en levert niet aan consumenten