Bezig met laden...

Rohloff Revolver 3

€ 199,30 € 164,71
Nog 2 beschikbaar
SKU
#2300
  • Hardmetalen ponspen en inzet voor echt ponsen van de ketting.
  • Geschikt voor alle 1/2 "x 3/32" schakelkettingen
    inclusief Campagnolo 10- en 11-speed.
  • Ook geschikt voor kleine single speed ketting zoals de KMC E1

De moderne lichtgewicht kettingen zijn vaak opgebouwd uit dunnere metalen platen en zonder uitstekende pinnen, daarom wordt het steeds belangrijker om correct en met 100% precisie te werken bij het openen of sluiten van een fietsketting. Door gebruik te maken van hoogwaardige, geharde materialen en waar nodig hardmetaal, is de Rohloff Revolver 3 een professioneel gereedschap ontworpen voor een lange levensduur in de werkplaats.

Om deze redenen is het absoluut noodzakelijk dat een professioneel kettinggereedschap zoals de 'Rohloff REVOLVER 3' wordt gebruikt. Gemakkelijk te hanteren, nauwkeurig in te stellen en veilig in gebruik - de 'Rohloff REVOLVER 3' zorgt ervoor dat elke ketting correct wordt geopend en verbonden en biedt de mogelijkheid om alle algemeen verkrijgbare fietskettingen daadwerkelijk vast te klinken.

Wanneer u atletisch rijdt of deelneemt aan evenementen, kunt u er zeker van zijn dat uw precisiefietsketting u niet in de steek zal laten als deze correct is bewerkt met het nieuwe professionele kettinggereedschap 'Rohloff Revolver 3'.

Meer informatie
Barcode 4250307403264
Productgroep Rohloff
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rohloff Revolver 3
Copyright © 2022, Elan - Rohloff.nl is een groothandel en levert niet aan consumenten