Bezig met laden...

Rohloff story

€ 15,26 € 12,61
Nog 12 beschikbaar
SKU
#616

Talen: Duits of Engels

Rohloff-Stories, een boek van wielrenners vol reportages die de passie voor onze geliefde sport vergroten. Na 10 jaar productie van de 14-speed fietsversnellingsnaaf SPEEDHUB 500/14, werd de 100.000ste versnellingseenheid met de hand gebouwd voor een publiek op de Eurobike-show in Friedrichshafen. We maakten van deze gelegenheid gebruik om terug te blikken naar waar het allemaal begon en de aftrap te geven voor onze nieuwe campagne - "WANTED-100.000 km", waarin we op zoek gingen naar de kilometerkoningen en koninginnen met hun hoge kilometerstand SPEEDHUB's.

Het grote aantal deelnemers verruilde nu hun fietszadels voor hun bureaukrukjes en begon te schrijven. SPEEDHUB-gebruikers vertelden hun informatieve en vermakelijke verhalen over hoe ze de hoge kilometerstand bereikten met hun SPEEDHUB-versnellingsbak. Het boek bevat ook verslagen van onze gesponsorde ruiters, onze sportieve prestaties en wordt afgesloten met een zeer persoonlijk geschreven kort verhaal over de moeilijke maar succesvolle coming-of-age van de Rohloff AG. Een interessante blik achter de schermen die het opmerkelijke verhaal achter het verhaal vertelt. Last but not least wordt de technologie van de SPEEDHUB in het boek geïllustreerd om alle lezers inzicht te geven in de wonderbaarlijke hub die hun fiets aandrijft.

Ongeveer 480 foto's illustreren 256 pagina's en het resulterende boek spreekt tot de verbeelding van alle lezers, de verhalen, rapporten, successen en triomfen zijn precies wat het bloed bij alle gepassioneerde wielrenners doet pompen. „Rohloff Stories“ is een ideaal kerstcadeau dat alle lezers zal inspireren en Rohloff-fans zal helpen de wintermaanden te overleven tot de terugkeer van het wielerseizoen.

Meer informatie
Barcode #616
Productgroep Rohloff
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rohloff story
Copyright © 2022, Elan - Rohloff.nl is een groothandel en levert niet aan consumenten